יום חמישי, 30/01/25, 20:09:16
דף הבית הירשם RSS
ברוך הבא, אורח
[ הודעות חדשות · משתמשים · חוקי הפורום · חיפוש · RSS ]
  • 1 מתוך 1דף מספר
  • 1
ארכיון - לקריאה בלבד
חזרה לחיים
killer60 תאריך: יום רביעי, 19/05/10, 23:34:50 | הודעה: 1
GTA ISRAEL יוצר ובעלים מקורי של פרוייקט
קבוצה: בעלים
הודעה: 291
מוניטין: 103
מצב משתמש: מנותק
טוב אז ככה, אני מודיע רשמית על חזרה לפעילות בתור הבעלים של הפרוייקט הזה ובתור מי שהגה את הרעיון של כל הקונספט הזה מההתחלה.
אמנם לא תראו ממני מודים חדשים בזמן הקרוב בגלל שאני עדיין במהלך שירות צבאי מלא ומאוד עמוס, אבל אני בהחלט כאן בשביל הקהילה שיצרנו סביב הרעיון הזה שנקרא GTA Israel ובשביל לענות לכם על שאלות, להיות אוזן קשבת ולהמשיך לפקח על כל ההתנהלות שלנו.
מה זה אומר מבחינתכם? שפשוט מהיום אתם מוזמנים לשלוח אליי אימיילים ולשאול אותי על כל מה שבא לכם או פשוט לדבר איתי חופשי (כל עוד אני פה).
ומצידי אני אמשיך להריץ את הפרוייקט הזה ולקדם אותו בגזרות הרבה יותר רחבות (אני כרגע מארגן צוות של מפתחי תוכנה שיוכלו לעזור לנו עוד יותר להרים את הפרוייקט הזה לשמיים) וכמו שכבר פירטתי אני בהחלט כאן בשבילכם.
אז תמשיכן להיות קהילה נהדרת ותזכרו שכל זה לא היה קיים בזכותכם (ולא רק בזכותינו).
המשך גלישה מהנה לכם באתר, תמשיכו לעלות מודים שלכם אלינו, וביחד ניצור משחק טוב יותר ומהנה יותר בשביל כולם.
אוהב אותכם, אלעד בסט, הבעלים המקורי של GTA Israel.

FrEEzE תאריך: יום שבת, 22/05/10, 19:24:46 | הודעה: 2
ReSPECT!
קבוצה: בעלים
הודעה: 2573
מוניטין: 89
מצב משתמש: מנותק
שמח בכך.
תתעדכן, תגיב פה ושם אחי...
ואם אתה רוצה מייל xxx@gtail.co.cc , תשלח לי בה"פ את המשתמש שאתה רוצה וסיסמא (אתה יכול להחליף אותה כבר בשימוש הראשוני).

בברכה,
צוות Grand Theft Auto Israel.

• 1 מתוך 1דף מספר
  • 1
חיפוש: