בחנות המקוונת של רשת וולמרט הועלתה מודעה להזמנה מוקדמת של המשחק, שיסופק בתאריך ה-06/01/2012.
דבר דומה קרה גם בעבר טרם יציאת IV באתר אמאזון, אשר הציע מכירה מוקדמת של המשחק אשר יצא רק חמישה חודשים לאחר התאריך שפורסם. בברכה, צוות Grand Theft Auto Israel.
זה מישהו מ-GTA Forums הכין את זה. רציתי להביא קרדיטים, אבל אני לצערי מעתיק שם כ"כ הרבה מכ"כ הרבה אנשים, שאני שכחתי פשוט. בברכה, צוות Grand Theft Auto Israel.
בחנות המקוונת של רשת וולמרט הועלתה מודעה להזמנה מוקדמת של המשחק, שיסופק בתאריך ה-06/01/2012.
זה לא 06/01/2012 כמו שאנחנו מכירים, זה הפורמט האמריקאי. בתאריך הלועזי כמו שאנחנו כותבים זה 01/06/2012, שזה די קרוב לשמועה בקשר לתאריך היציאה: 24/05/2012.
הייתכן ובכל זאת המשחק יתקיים גם מחוץ ללוס סאנטוס? בשנת 2008, מעט לפני שיצא המשחק GTA IV, פרסם אחד מחברי צוות פיתוח השלבים (מודרים...) של רוקסטאר גלריה של "טיול" שלו עם יתר צוות הפיתוח, בתיאור רשם: USA Roadtrip 2008:After 2 years working weekends and evenings Rockstar gave us 5 weeks paid time off work. We decided on a road trip from New York to San Francisco.
תרגום: טיול כביש בארה"ב 2008: אחרי שנתיים של עבודה גם בערבים וסופי שבוע, רוקסטאר העניקו לנו 5 שבועות של חופשה בתשלום. החלטנו לצאת לטיול בכבישים מניו יורק ועד סאן פרנסיסקו.
הערים בהם הם עברו בטיול הזה הן: ניו יורק (כמובן), לאס וגאס, סאן פרנסיסקו ולוס אנג'לס. כמובן, לאחר מספר חודשים יצא GTA IV, עם העיר Liberty City המבוססת על ניו יורק (אומנם לא היה מדובר בסוד גדול).
כעת, אותו חבר צוות פרסם גלריית תמונות אחרת, ובתיאור רשם: USA 2010 Trip:Lee, Stu, DJ and I hit Las Vegas, visit the Rockstars in San Diego, continue to Los Angeles and add the full stop in San Francisco.
תרגום: טיול בארה"ב 2010: לי, סטו ואני נסענו ללאס וגאס, ביקרנו את משרדי רוקסטאר בסאן דייגו, המשכנו ללוס אנג'לס וסיימנו את הטיול בסאן פרנסיסקו.
אז אולי למרות ההודעה הרשמית שפרסמה רוקסטאר מדובר ברמז על כך שהמשחק יתקיים לא רק בלוס סאנטוס?
מזויף, מציג את התמונה הזאת: קישור, המציגה את העיר לאס ונטוראס. שימו לב שגם התמונה מזוייפת, הנה התמונה המקורית: קישור
הסרטון הזה:
מציג לכאורה רכב שטח (הנראה כמו שברולט סוואנה) נוסע על הר צ'יליאד. שימו לב שבשנייה השלישית רואים שלט אזהרה עם הכיתוב mount chiliad (דבר חשוד מלכתכילה), מה גם שההר כלל לא דומה להר המוצד בטריילר הרשמי.
שוחררה ברשת מפה של העיר לוס סאנטוס ולאחריה גם של העיר לאס ונטוראס, כפי שניתן לראות כאן מדובר בזיוף גרוע מאוד. בברכה, צוות Grand Theft Auto Israel.