חיפה - שריפת הכרמל חנוכה 2010
|
|
Bandana |
תאריך: יום ראשון, 05/12/10, 15:55:09 | הודעה: 1 |
!לא מהעולם הזה
קבוצה: משתמש רשום
הודעה: 654
מוניטין: 21
אזהרות: 0%
מצב משתמש: מנותק
| אני חושב שעכשיו, בזמן הזה, צריך לתמוך בתושבי הצפון ולשוחח על המצב בחיפה והסביבה, מן הסתם גם אתם נדבקתם לחדשות מיום חמישי או שישי. אני יצרתי את האשכול הזה כי ראיתי שאין אחד, וחשבתי שצריך כזה באתר שהנושא שלו הוא ישראל. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- שמעתי שהיום הגיע המטוס הענק מארה"ב, האם באמת צריכים אותו עכשיו או שסתם אנחנו משלמים להם 20,000$ לשעה? מצאתי מפה שמתארת את השריפה ואם הבנתי נכון היא מתעדכנת http://maps.google.com/maps....aee201c עדכון: השריפה כמעט כובתה, נשארו כמה מוקדים קטנים וכבר מכבים אותם. עכשיו מתפתחת שריפה בלבנון, אני לא ממש מבין מה הולך שמה, מטוסי הסיוע כבר בדרך הביתה מן הסתם. עכשיו תסבירו לי איך זה שאין לנו מטוסי כיבוי, אמצעי כיבוי ומספיק כבאים?!
הודעה נערכה ע"י Bandana - יום ראשון, 05/12/10, 19:16:05 |
|
| |
FrEEzE |
תאריך: יום ראשון, 05/12/10, 19:14:10 | הודעה: 2 |
ReSPECT!
קבוצה: בעלים
הודעה: 2573
מוניטין: 89
| לגבי המטוס - בהחלט יש בו צורך. ובכל זאת - 20,000$...... לשעה?! אני בטוח שאיזה מיליונר יהודי יתרום את הכסף, או שאובמה ישלם. השריפה כבר דועכת, אני מאמין שעד השעה הזו מחר כבר יסיימו את המבצע ורק יקררו את האיזור. אבל יש עוד המון עבודה; כוחות הביטחון וההצלה יצטרכו לעבור על כל השטח ולוודא שלא יווצרו דלקות חדשות ולאתר נפגעים, כוחות סוציאלוגיים יצטרכו לחפש נפגעים בנפש, קק"ל וכל דומיהם יצטרכו לטפח את היערות ואת גני החיות - אסור לשכוח שגם עשרות מיני חיות (חלקן בסכנת הכחדה) נספו בשריפה גם כן. ואחר כך? שלב ההאשמות והחקירות: מי אשם, למה זה קרה, על מי אפשר להפיל את זה, ואיך אפשר לגרום לתושבים לשכוח מזה כמה שיותר מהר, כדי שהאשמים האמיתיים לא יענשו.
|
|
| |
Bandana |
תאריך: יום ראשון, 05/12/10, 19:18:22 | הודעה: 3 |
!לא מהעולם הזה
| אתה צודק בהחלט חוץ מהקטע של הכסף, אבל למה אלי ישי וחברים משחקים במשחק ההאשמות שלהם, אפילו ראיתי את זה בטלוויזיה שהוא אומר שכאילו הכנסת נגדו וכו'. להשיג כסף לדברים שהוא רוצה הוא יכול, אבל לדברים שהוא מחוייב להם הוא לא יכול?
הודעה נערכה ע"י Bandana - יום ראשון, 05/12/10, 20:02:16 |
|
| |
FrEEzE |
תאריך: יום שני, 06/12/10, 18:38:22 | הודעה: 4 |
ReSPECT!
| לא בדיוק. להשיג כסף -עבור דתיים (שלא עושים צבא ולא תורמים למדינה)- הוא יכול. ככה זה. אני אגיד לך משהו יותר מזה (ולא שיש לי בעיה עם דת או דתיים), היום בדרך לעבודה, אחת מהבחורות שנוסעת איתי כל יום שהיא (לא דתייה, אבל בדר"כ היא אומרת ההפך ממה שאמרה הפעם). כשדיברנו על הגשם שפתאום יורד דווקא אחרי השריפה, היא אמרה: ככה זה אלוהים, במקום להציל חיים של 50 אנשים, מאות אלפי עצים, אלפי חיות ובתים של אנשים, הוא קודם יתן להכל להישרף ואז יתן גשם.
|
|
| |
Bandana |
תאריך: יום שלישי, 07/12/10, 00:39:08 | הודעה: 5 |
!לא מהעולם הזה
| יש גם כאלה אנשים, אבל באמת, האובדן הגדול שיש למדינה בעקבות כל זה, ואפילו לא יודעים עדיין למה כל זה קרה. או שמישהו הדליק מדורה, הצתה, מחבלים, נרגילה/סיגריה, כוח עליון, מזבלה לא חוקית... יש שתי אפשרויות: 1 ידברו על זה עוד הרבה זמן, יקימו ועדות והגורמים האחראים למחדל האיום והנורא הזה ישלמו. 2 רובנו ישכחו די מהר את הדבר הזה, והאחראי לא ישלם כי יש הרבה בירוקרטיה *שים לב שיש קשר בין המילים המודגשות.
|
|
| |
FrEEzE |
תאריך: יום שלישי, 07/12/10, 19:23:09 | הודעה: 6 |
ReSPECT!
| לדעתי אף אחד לא ישלם על כך. אין מה לעשות, אתה צודק - בירוקרטיה ומחדל - מקושרים זה לזה.
|
|
| |
Bandana |
תאריך: יום שלישי, 07/12/10, 23:11:06 | הודעה: 7 |
!לא מהעולם הזה
| נצטרך לחכות עוד שנה עד שמשהו יקרה ואז עוד שנה עד שמשהו נוסף יקרה. זה כבר נורמלי(לצערנו הרב) שיש בירוקרטיה וכל תהליך לוקח כמה שנים: בארץ משפט לוקח מספר שנים ובארה"ב שבוע. אולי עוד 20 שנים יהיה מנהיג שיבטל את הבירוקרטיה אבל זה רק במקרה הטוב.
|
|
| |
FrEEzE |
תאריך: יום רביעי, 08/12/10, 19:43:24 | הודעה: 8 |
ReSPECT!
| הלב כואב. לחשוב על העצים, החיות, הבתים שנשרפו, בלי להגיע לכאב הנוראי בלאבד חיי אדם (ולהכפילו פי 50). איך אנחנו מגיעים לדבר כזה. ואני, שמבחינת פוליטיקה כ"כ מתאב את נתניהו - אבל לפחות במקרה הזה האשם האמיתי זה לא הוא - אלא להפך.
|
|
| |
Bandana |
תאריך: יום שבת, 11/12/10, 20:26:05 | הודעה: 9 |
!לא מהעולם הזה
| עכשיו גם סגרו את האזור בגלל הגשם והסופה שגורמת לנפילת עצים ברוב הארץ...
|
|
| |
gta_mod |
תאריך: יום שישי, 28/01/11, 09:41:23 | הודעה: 10 |
משתמש חדש
הודעה: 18
מוניטין: 0
| האשם בסוף הוא באמת נתניהו, מיכאל