[עודכן 04/02] חדשות ועדכונים אודות GTA V
|
|
TheRonen |
תאריך: יום רביעי, 09/01/13, 18:10:05 | הודעה: 251 |
מנהל תותח מאוד !!
קבוצה: בעלים
הודעה: 445
מוניטין: 16
מצב משתמש: מנותק
| (killer60) יש לי XBOX360 אבל החוויה הכי טובה של המשחק לדעתי היא במחשב
בזה יכול להיות שאתה צודק אם רוקסטאר תשחרר את המשחק ב 720P אז גרסת המחשב תהיה יותר מהנה מגרסת הקונסולות ..
נ.ב מיכאל PS3 יותר טוב חח
בברכה, רונן מוזס מנהל אתר GTA Israel מעצב 3D ויוצר סקינים
PSN Gamercards
|
|
| |
FrEEzE |
תאריך: יום רביעי, 09/01/13, 22:32:10 | הודעה: 252 |
ReSPECT!
הודעה: 2573
מוניטין: 89
| נו, ו...? אנחנו לא משחקים "למי יש גדול יותר"...
בברכה, צוות Grand Theft Auto Israel.
|
|
| |
FrEEzE |
תאריך: יום חמישי, 17/01/13, 23:18:03 | הודעה: 253 |
ReSPECT!
| פטריק בראון שחרר איור חדש עבור GTA V, הפעם מצטרף גם "צ'ופ", הכלב של פרנקלין לצוות.
פטריק מסביר: אני מאוד רציתי להציג בפניכם את צ'ופ ואת פרנקלין הפעם. אני מת על העובדה שסוף סוף ניתן להחזיק כלב במשחק GTA. איזה פיצ'ר נהדר! אני לא יכול להמתין למשחק הזה, הוא יהיה אדיר.
|
|
| |
FrEEzE |
תאריך: יום שני, 21/01/13, 22:42:04 | הודעה: 254 |
ReSPECT!
| שמועה: GTA 5 מגיע גם למחשב
אתר הקניות אמזון צרפת מזמין גולשים לקנות מראש עותק של הכותר עבור מחשב אישי, למרות שגרסה זו טרם נחשפה
האם GTA 5 מגיע גם עבור המחשב האישי? רישום בשלוחה הצרפתית של אמזון, טוען שכן. במהלך סוף השבוע, עלה לאתר החנות הדיגיטלית רישום המזמין את הגולשים להזמין מראש עותק שהכותר העתידי, במהדורה עבור המחשבים האישיים. ספציפית עבור מערכות ההפעלה של XP, Vista ו-7. יש לציין כי הרישום הנ"ל אינו מופיע במקבילה האמריקאית של האתר.
מאז הודיעה רוקסטאר כי היא מתכוונת להוציא את GTA V עבור קונסולות האקס-בוקס 360 והפלייסטיישן 3 בלבד, , החלו מעריצי המשחק עצומה הקוראת לה לשקול מחדש את החלטתה ולהביא את הכותר גם אל בעלי המחשב האישי. עד כה הגיע מספר החתומים על העצומה למעל ל-142 אלף והמספר עולה בכל יום.
נכון לעכשיו, רוקסטאר נמנעת מלשחרר תגובה רשמית בנושא. עם זאת נראה כי רישום המשחק לא ירד או השתנה מאז עלה לראשונה. האם מדובר בטעות בלבד או שמה אמזון קלקלה לרוקסטאר את ההפתעה, נדע בקרוב.
מקור: נענע10
|
|
| |
killer60 |
תאריך: יום שלישי, 22/01/13, 12:29:20 | הודעה: 255 |
GTA ISRAEL יוצר ובעלים מקורי של פרוייקט
הודעה: 291
מוניטין: 103
| רשמתי את עצממי לעצומה הזאת גם כן עם הודעה מטעמינו
|
|
| |
FrEEzE |
תאריך: יום שלישי, 22/01/13, 22:17:08 | הודעה: 256 |
ReSPECT!
| אני חתמתי בשמי. מה אתה רשמת ואיך אני רואה את זה?
|
|
| |
killer60 |
תאריך: יום שלישי, 22/01/13, 22:40:37 | הודעה: 257 |
GTA ISRAEL יוצר ובעלים מקורי של פרוייקט
הודעה: 291
מוניטין: 103
| רשמתי שבתור מנהל קבוצת GTA Israel יהיה לנו הכבוד לערוך מודים למשחק הזה בפלטפורמה של המחשב וכו' אפשר לחפש ברשימה של ה-Supporters אם כי אני לא ממש ממליץ לך מאחר וחתמו אחריי לפחות עוד איזה 1000 איש וכל פעם זה מראה רק עוד 10 קודמים (תעשה לבד את החישוב)
|
|
| |
FrEEzE |
תאריך: יום רביעי, 23/01/13, 22:38:49 | הודעה: 258 |
ReSPECT!
| כן, בגלל זה הנחתי שאין ממש סיבה לחפש.
|
|
| |
TheRonen |
תאריך: יום ראשון, 27/01/13, 18:39:13 | הודעה: 259 |
מנהל תותח מאוד !!
הודעה: 445
מוניטין: 16
| עדכון : חבר בפורום GTAForums איתר שני איורים חדשים של המשחק GTA V בGameStop (חנות אמריקאית המוכרת משחקי מחשב וקונסולות). להזכירכם רוקסטאר הודיע שבסוף החודש הנוכחי נזכה לראות את העטיפה של המשחק ועוד איורים חדשים של המשחק,אולי אלה האיורים החדשים ? נותרו עוד 5 ימים לגלות ...
מקור
בברכה, רונן מוזס מנהל אתר GTA Israel מעצב 3D ויוצר סקינים
PSN Gamercards
|
|
| |
FrEEzE |
תאריך: יום רביעי, 30/01/13, 22:21:17 | הודעה: 260 |
ReSPECT!
| Grand Theft Auto בעתיד
מנהל רוקסטאר טוען כי החברה שוקלת לקחת את הסדרה בכיוון המדע בדיוני אך צריכה סיבה טובה יותר מ"מכוניות מעופפות".
האם נזכה לגנוב חלליות ולחסל רובוטי משטרה עם רובי לייזר בכותר GTA עתידני? רוקסטאר רק צריכה סיבה טובה. בראיון עבור אחד מאתרי המשחק הצרפתיים, נשאל מנהל החברה דן האוזר על האפשרות של GTA בסביבה עתידנית יותר. לדבריו הכל אומנם אפשרי במשחקי וידאו, אך החברה זקוקה לרעיון טוב מספיק ו"אמירה בנשא", על מנת ךהצדיק את המעבר. "אין לנו שום עניין ללכת בכיוון מדע בדיוני רק בשביל מכוניות מעופפות ואקדחי לייזר. סיפורי מדע בדיוני הטובים ביותר הם אלו העוסקים בטבע האנושי. לכן בעוד שהרעיון עצמו מאוד מפתה, חסרה לנו סיבה טובה".
מעריצי הסדרה יצטרכו להסתפק בינתיים ב-Grand Theft Auto 5 אשר יגיע באביב.
מקור: http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=954840
|
|
| |